Een website voor je korfbalvereniging?

Heeft jouw korfbalvereniging of team een nieuwe website nodig? Dateert de huidige website uit de jaren 90? Dan heeft SportClubz de oplossing voor jou. Tegen een zeer lage prijs krijg je een uitstekende website.
Met deze website kun je wedstrijdverslagen toevoegen, foto’s bekijken, uitslagen toevoegen en nog veel meer. Het is de ideale oplossing voor jouw korfbalvereniging.

• Makkelijk aanmaken van spelerschema’s
  • Eenvoudig een sponsor toekennen aan een team
  • Eenvoudig beheerbare agenda
  • Toevoegen van foto’s
  • Aanmaken van teampagina’s
  • Publiceren van wedstrijdverslagen

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele functionaliteiten die aanwezig zijn binnen een SportClubz website. Wil je alle functionaliteiten bekijken?

Eigen design bepalen

Iedereen wil natuurlijk een mooi design bij hun eigen website. Bij SportClubz kun jij zelf bepalen hoe je toekomstige korfbalvereniging website eruit gaat zien. Hoe werkt dit precies bij SportClubz?
Je krijgt van tevoren een keuze uit 5 design lay-outs. Hierna laat je aan ons de kleuren en afbeeldingen van de korfbalvereniging weten. Vervolgens kunnen wij aan de slag om voor jouw korfbalvereniging een mooi design te creëren in de stijl van je korfbalvereniging.

Interesse gekregen in een SportClubz website? Krijg een eerste indruk van een SportClubz website. Je kunt namelijk met onze werkende demo van SportClubz alvast uitproberen hoe jouw toekomstige website werkt.