Een website voor je voetbalvereniging?

Heeft jouw voetbalvereniging of team nog geen website? Of stamt je website uit de vorige eeuw? SportClubz biedt een website aan tegen een zeer lage prijs! De laatste voetbaluitslagen bekijken, wedstrijdverslagen lezen, foto’s bekijken en nog veel meer. Het is een zeer handige oplossing voor jouw voetbalvereniging.

• Teampagina’s aanmaken
  • Publiceren van wedstrijdverslagen
  • Toevoegen van sponsoren
  • Bijhouden van uitslagen en stand
  • Beheerbare agenda
  • Fotoalbum met ondersteuning voor meerdere albums

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele functionaliteiten die er aanwezig zijn in een SportClubz website. Bekijk hier alle functionaliteiten.

Zelf design bepalen

Voor je voetbalvereniging wil je natuurlijk dat er een mooi design gemaakt wordt. Hoe werkt dit bij SportClubz? Je krijgt bij ons van tevoren een keuze uit 5 design lay-outs. Hierna geef je aan wat voor kleuren en afbeeldingen je op je website wilt. Vervolgens gaan wij ermee aan de slag en maken wij een mooi design hiervan in de stijl van je voetbalvereniging.

Nieuwsgierig geworden? Maak kennis met onze volledig werkende demo van SportClubz. Hiermee kun je al een eerste indruk krijgen hoe jouw toekomstige website van je voetbalvereniging eruit gaat zien.