Wat is SportClubz?

SportClubz biedt professionele websites aan voor sportverenigingen die aan teamsport doen. SportClubz heeft een website ontwikkeld waar alle functionaliteiten in zitten die een sportvereniging nodig heeft. Hierbij moet je denken aan het toevoegen van uitslagen, teams, spelers en het laatste nieuws. Voor meer info bekijk de functionaliteiten pagina of bekijk onze demo.

Voor wie is SportClubz?

SportClubz is voor sportverenigingen die aan teamsport doen. De website van SportClubz is speciaal ontwikkeld voor het beheren van meerdere teams en spelers. Indien je interesse hebt voor je sportvereniging die geen teamsport beoefent, kun je altijd contact opnemen met SportClubz.

Wie beheert mijn SportClubz website?

Jij beheert zelf je eigen SportClubz website, hiermee kunnen er ook meerdere accounts aangemaakt worden voor bijvoorbeeld de trainers of leiders. Dat is vaak handig, want zo kan bijvoorbeeld een jeugdleider een wedstrijdverslag toevoegen.

Wat moet ik kunnen om met een SportClubz website te kunnen werken?

Je hebt geen bepaalde vaardigheden nodig om met een SportClubz website te werken. Na een beetje oefenen kan iedereen met het gebruiksvriendelijke beheer aan de slag. Het schrijven van een pagina is ongeveer hetzelfde als het maken van een Word document.

Kan ik SportClubz testen?

Ja, dat kan zeker! SportClubz heeft een demo website gemaakt om te laten zien hoe een SportClubz website werkt. Hiermee kun jij eenvoudig en makkelijk zelf dingen toevoegen of aanpassen. Vervolgens kun je deze aanpassingen zelf bekijken via de voorkant van de website. Bekijk hier onze demo.

Wat kost SportClubz?

Een SportClubz website kost €20,- per maand. Je krijgt voor deze zeer lage prijs alle functionaliteiten die een website van een sportvereniging nodig heeft. Indien je geïnteresseerd bent in een website van SportClubz, kun je jezelf aanmelden. Nadat je jezelf hebt aangemeld nemen wij zo spoedig mogelijk contact op met jou. Hierna volgt de rest vanzelf.

Hoe meld ik ons team aan bij SportClubz?

Indien je geïnteresseerd bent in een website van SportClubz, kun je jezelf aanmelden op de aanmeldpagina. Nadat je jezelf hebt aangemeld nemen wij zo spoedig mogelijk contact op met jou. Hierna volgt de rest vanzelf.

Mijn vraag staat er niet bij?

Heb je vragen over SportClubz? Neem dan contact met ons op, wij proberen je zo snel mogelijk op weg te helpen.