Kosten

Heb je interesse in een website voor je sportvereniging? SportClubz biedt een website aan voor sportverenigingen die aan teamsport doen. Voor maar €20,- p/m krijg je een geheel ontwikkelde website met een keuze uit 5 templates naar eigen wens qua kleuren, afbeeldingen en eigen logo! Het mooie hiervan is dat je alleen abonnementskosten betaalt, er zijn geen verdere opstart- of implementatiekosten.

De website van SportClubz is de complete oplossing voor een sportvereniging. Je krijgt namelijk een zeer uitgebreide website waar alle functionaliteiten in zitten die sportverenigingen nodig hebben. Zit er een functionaliteit niet in, dan kan deze er in overleg zelfs ingebouwd worden!

Geld verdienen met je website?

Indien je een website hebt van SportClubz kun je ook nog eens makkelijk geld verdienen! Er komt namelijk een kleine advertentie op de homepage van je sportvereniging. Dit zal altijd een verantwoorde advertentie zijn. SportClubz geeft alle deelnemende sportverenigingen 10% van het totaalbedrag van de advertentieomzet. Zonder dat je er ook iets voor hoeft te doen kun je als sportvereniging een leuk extraatje krijgen.

Standaard website      Custom website

Contractovereenkomst

Voor meer informatie download de Contractovereenkomst.

Demo

Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk dan onze demo en krijg een indruk van de vele mogelijkheden die onze website biedt. Met de demo kun je live aanpassingen doen. Je kunt namelijk via de achterkant van het systeem teksten, afbeeldingen, uitslagen en meer toevoegen. Deze kun je vervolgens via de voorkant van de demo bekijken.